פרק 4 – שלב ההתגברות: להיות “בול” ולא “בערך”

המצב הנוכחי
לא רשום
מחיר
לרשומים בלבד
התחל
הקורס הזה סגור כרגע

בפרק זה נדבר על אבות המזון שלנו – פחמימות, חלבונים ושומנים,
כולל היכרות עם המבנה הכימי (לא להיבהל…),
ננסה להבין מה תפקידם בגוף האדם,
ונשבור על הדרך לא מעט מיתוסים, למשל –
האם באמת חובה להימנע מפחמימות,
והאם אפשר לרדת במשקל למרות שצורכים פחמימות פשוטות?
כל זה יעזור לנו להבין דקויות קריטיות בתהליך ירידה במשקל,
ויאפשר לנו ליהנות יותר מהתהליך ומהאוכל שנבחר לאכול 🙂

חלק 1 – פחמימות
מה זה פחמימות ומה ההבדל בין פחמימה פשוטה לפחמימה מורכבת?
האם עלינו להימנע מהם בדיאטה? האם אפשר לרדת במשקל למרות שצורכים סוכר?

חלק 2 – חלבונים
מה זה חלבונים? מה ההבדל בין חומצות אמינו חיוניות לחומצות אמינו לא חיונית?
למה כל כך חשוב לצרוך חלבון ואיך החלבון מסייע לירידה איכותית במשקל?
מהן כמויות החלבון שצריך לאכול ביום?
האם חלבון מסוכן לכליות?

חלק 3 – שומנים
מה זה שומנים? מה ההבדל בין חומצות השומן השונות ומה זה כולסטרול?
מה זה חומצות שומן חיוניות ומה התפקידים של אומגה 3?
למה נחוץ לצרוך שומן והאם יש קשר בין כמויות השונות בתפריט לבין הירידה במשקל?

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד